当前位置: 杭州博尔英语 > 经典译文 > 少儿英语小故事:时间很重要

少儿英语小故事:时间很重要

来源:杭州博尔英语作者:博尔英语 吴老师 18705812701免费在线预约课程试听,

少儿英语小故事:时间很重要

 

Time is important. Everyone has 24 hours in a day. There are 365 days in a year. Once a day runs out in our life, it will never come back again. If we love our lives, we shouldn’t waste time. We must control time. The best way to use time is to plan it well.

  When making the study plan, we should remember two things. First, be realistic. Don’t try to do too many things. Second, a good study plan should be flexible. We may make some small changes on a weekly basis but follow the same pattern.

  Let’s be the master of time, start out plan now.

时间很重要。人人每天有二十四小时,每年有三百六十五天,一旦我们生命中的一天消逝,就再也不会回来。我们要是热爱生命,就不应该浪费时间。我们应该掌握时间。使用时间的最好办法就是好好计划时间。

  在制定学习计划时,我们应该记住两件事。第一,应该现实一些,不要企图干太多的事情。第二,好的计划要灵活一点。我们可以每周做些小的变动,但总的模式不变。

  让我们当时间的主人,今天就开始我们的计划。

 

联系我们 / 免费试听热线 
吴老师 18705812701
免费在线预约课程试听,

本文出自经典译文转载请注明出自博尔英语,杭州博尔英语,杭州博尔英语学校
本页关键词:英语口语 少儿英语小故事:时间很重要,少儿英语小故事:时间很重要
上一篇:英语故事对幼少儿英语教学有什么作用? 下一篇:儿童英语练习口语6大技巧你知道吗

姓名: *
电话: *
个人情况:
验证码: 看不清楚? 换一张!